Un nou pas de vianants possibilita el pas de les persones de l’Avg. de la Mediterrània a l’Avg. de l’Arenal. El traspàs de competències de la via, de la diputació a l’ajuntament, permet que l’ajuntament puga regular i ordenar el trànsit en aquesta via.

S’ha posat en un tram on, de fet, els vianants ja el feien servir per creuar de forma perillosa. Les persones volien accedir al Passeig de la Primavera de la forma més ràpida possible. De fet la ciutadania ja trobava interessant poder, per exemple, continuar el passeig de vora barranc (Avg de Sanchis Guarner), sense tindre que rodar per alguna de les dues rodones existents.

És per això que des de Compromís, haguérem vist més pràctic, fer el pas, uns metres més cap allà, més cap al barranc, d’eixa forma, estaria més centrat entre les dues rodones (i no pròxim a una d’elles on ja hi ha un pas), també, els passejants de vora barranc, no caldria de rodaren i donaria continuïtat a l’Avg. de Sanchis Guarner, i també es facilitaria un accés, d’una banda a l’altra, d’una forma pràctica, que és el que es pretenia.

Una llàstima. Ja fa tems, quan el vial no era competència municipal, ja proposàrem, que s’habilitara un pas inferior per sota del pont per facilitar la continuïtat de Sanchis Guarner.

En el plànol, teniu, on s’ha fet (en roig) i on pensem que estaria millor (en verd).