Des de Compromís aquesta setmana tanquem el procés d’inscripció a les Primàries de Compromís. Un procés obert a tota la ciutadania, on la població censada podrà triar tant la llista com el cap de llista de la candidatura.

Si eres major de 16 anys per fer-ho sol cal entrar al següent link : https://coaliciocompromis.net/primaries/ i omplir la butlleta adjunta per poder participar de les primàries. A més a la web trobareu tota la informació sobre el candidats. 5 caps de llista, entre els que trobem a una dona, un doctor en dret, escriptor, periodista… i 17 cadidats i cadidates a la llista de totes les edats i de diversos perfils. Doneu una bona ullada i feu la vostra tria.

El termini per a la inscripció finalitzarà aquest dia 9. El periode de votació varia segons el tipus de vot que vulgues realitzar. Podreu exercir el vot electrònic entre el 17-19 de març, per correu del 14 al 20, i pressencial el dia 21, a la seu local (c/verge del pilar 16).

Aquest procés és la bandera del ideari de Compromís. Un projecte que té com a màximes la trasparència i la participació ciutadana. La política al servei del poble no acosta del poble. Per aquest motiu us convidem a participar, a que digueu la vostra i a que tots junts posem la veu dels valencians i picanyers a Europa.

Tu tries la llista, tu decideixes Europa!

1619181_483453135116162_1203045421_n