Per culpa d’una cabuderia del Sr. Almenar, alcalde socialista de Picanya, als picanyers i les picanyeres, ens tocaran la butxaca i, dels pressupostos municipals, tocarà pagar les costes judicials d’una il·legalitat, coneguda, advertida i reiterada en el temps.
 
Davant els avisos de Compromís de fets que vulneren la il·legalitat, en reiterades ocasions se’ns diu “si penseu que és així, als Tribunals”, sabent que a nosaltres ens consta temps i diners i no tenim ni uns treballadors (públics o pagats pels pressupostos com “assessories”) ni uns pressupostos municipals donant-nos cobertura jurídica.
 
Ara ho pagarem tots i totes. Una cabuderia.
 
Per això des de Compromís, s’exigeix que el Sr. Almenar ho pague de la seua butxaca i que assumisca responsabilitats polítics. Ni és un novat, ni és un fet puntual, ni és una decisió orgànica i estava advertit per nosaltres i pel sindicat CCOO-PV.
 
Si era responsable per tirar avant, malgrat tot, també hauria de ser responsable per assumir les conseqüències i que no ens les trasllade a tots quan la decisió fou seua, i només seua.
 
Per a més “inri” va manifestar al plenari que “ja vorem que passa amb el recurs” MÉS DESPESES PER A NOSALTRES!, vol recórrer? que ho pague de la seua butxaca. Ja estem farts de vore polítics que prenen decisions conraries a llei i ens toca “pagar” a tots i totes.