Compromís per Picanya ha registrat una moció per al pròxim plenari on denuncia la gestió de la #PrimaveraValenciana per part dels màxims responsables, en concret la Delegada del Govern Paula Sànchez de Leon i el cap de la Policia Nacional, que titllà d’enemics als alumnes de secundària.
En tots dos casos es demana la seua remooció o la seua dimissió.
Tots recordem el tall de trànsit de la castellana a Madrid per part de diputats del PP per protestar per Zarra. Els talls de carrera recents a Madrid per part dels hooligans feixistes de la Lazio, en tots dos casos amb la passivitat, quan no connivència de les forces de seguretat de l’estat. Comparant eixos fets amb el tall de trànsit del carrer Xàtiva per estudiants menors d’edat i l’actuació, seguint ordres, de la Policia Nacional, deixà clar, les diferents mesures que s’adopten quan, parlant en termes del cap de la PN de València, són enemics o “amics”.
La imparcialitat en l’exercici del poder resta tocada i la desmesurada actuació policial, definitivament, ha posat València, en portada de tots els diaris del món.