Sabent de l’existència al poble d’afiliats a altres forces polítiques d’esquerra, la Coalició Compromís ha iniciat una ronda de contactes per esbrinar la possibilitat d’incloure al programa electoral aspectes que la Coalició no contemplara i d’altres persones/organitzacions tignueren com a importants, fins i tot amb la possibilitat d’incloure persones d’altres sensibilitats de l’esquerra, valencianista i/o ecologista en la coalició municipal.
Informarem d’aquest intent per la nostra part

Reunits amb Esquerra Republicana del País Valencià, els hem oferit escoltar qualsevol possibilitat de lloc en la llista, incorporar o retirar alguna cosa del programa i estem a lespera de contestació.


Respecte a Esquerra Unida del País Valencià, sembla que ja venien amb la predisposició clara de no fer coalició, amb un oferiment semblant al que hem explicat abans, la veritat que han dubtat, però pesa més les ombres de desconfiança i la impossibilitat que la seua “comarcal” accepte eixa possibilitat, que les nules diferències programàtiques i l’espectativa d’unir a la totalitat de l’electorat d’esquerra de Picanya. Ells ja donen per no possible el pacte, bé, ho hem intentat.